Moet ik voor deze update voor roaming in de EU iets doen met mijn simkaart?

Avatar
Timothy
– Bijgewerkt

Nee, dit gebeurt allemaal automatisch op 15/5/2017. Je merkt er niets van.

Maar stel dat je op 14/5 - 15/5 niet thuis bent, maar in een van deze EU-landen? Dan is het nodig dat je je toestel herstart na 00u01 op 15/5. Dat uitschakelen van de roamingkosten gebeurt volautomatisch als je in België bent, maar als je op dat moment al aan het roamen bent, even herstarten en alles is in orde.