Wat zijn de tarieven voor roaming?

Zolang je binnen de EU blijft, gelden dezelfde tarieven als in België. Geen extra roamingkosten, dus! Voor alle tarieven, ook buiten de EU, ga je naar de roamingpagina op onze website.

Heb je een Unlimited abonnement? Dan bel en sms je binnen de de EU zonder meerkost. Wat je data betreft: tot 11 GB data betaal je hiervoor niets extra in de EU. Verbruik je meer, dan wordt binnen de EU elke verbruikte MB aangerekend aan € 0,0053/MB. Buiten de EU kun je je Unlimited bundels niet gebruiken.

Ben je op reis buiten de EU? In dat geval kun je geen data gebruiken buiten de EU, om onverwacht hoge kosten te vermijden. Dit kunnen we niet opnieuw voor je activeren. Om toch mobiel te surfen buiten de EU raden we je aan om zoveel mogelijk wifi te zoeken, of om een lokale simkaart te gebruiken. Meestal vind je die al op de luchthaven.
Koos je voor het Only Data-tariefplan? In dat geval kun je je bundel probleemloos gebruiken binnen de EU. Daarbuiten kun je enkel sms'en ontvangen aangezien je geen krediet hebt.