Hoe krijg ik het Vikingvoordeel bij de partners?

• Log in op onze website en kies je Viking Deal uit. Of installeer de Viking Deals plug-in. Deze geeft je een melding als je op de website van een partner surft. Zo mis je nooit nog een Viking Deal. Zorg wel dat je adblocker niet aan staat, en dat je browser cookies accepteert.

• Shop online, boek online, of schrijf je in bij onze partner.

• Daarna krijg je ‘wachtende’ Vikingpunten in je Viking Wallet. Die worden effectief toegevoegd aan je Viking Wallet na minimum 4 weken na de wettelijke retourperiode van je aankoop of na 8 weken na je boeking of verblijf, of nadat je inschrijving volledig verwerkt is.

• Let op dat je tijdens je aankoop niet naar andere sites surft. Doe je dat wel, dan kan de cookie overschreden worden, en loop je je Vikingpunten mis.

Pas je je aankoop, boeking, of inschrijving aan? Dan wordt het aantal Vikingpunten dat je krijgt natuurlijk mee aangepast.