Wat als ik op 15/5/2017 al aan het roamen ben?

Op 15/5/2017, op klokslag middernacht, draaien we bij Mobile Vikings de knoppen om. Gedaan met de roamingkosten: je belt, sms’t en surft in de EU net zoals je dat bij je thuis doet.

Maar stel dat je op 14/5 - 15/5 niet thuis bent, maar in een van deze EU-landen? Dan is het nodig dat je je toestel herstart na 00u01 op 15/5. Dat uitschakelen van de roamingkosten gebeurt volautomatisch als je in België bent, maar als je op dat moment al aan het roamen bent, even herstarten en alles is in orde.