Wat houden de nieuwe Mobile Vikings abonnementen (na 10/7/2017) in?

Wel, vanaf nu ben je niet meer gebonden aan vaste keuzes bij abonnementen. Jij kiest nu zelf hoeveel mobiele data en belminuten je wilt. Sms’en kan je bovendien onbeperkt, dat hoef je niet zelf te kiezen. Daarnaast krijg je natuurlijk ook nog eens iedere dag 60 gratis belminuten naar andere Vikings!