Kan ik van een herlaadkaart naar een abonnement overstappen?

Avatar
Ilario
– Bijgewerkt

TL;DR
Dat kan! Je doet dat via je instellingen

Context
Je verliest wel je belwaarde als je overstapt. Zet dus eerst je eventuele automatische betaling stop als je die hebt. Dat doe je hier. Daarna gebruik je ook je bundel en belwaarde op. DAARNA schakel je over naar een abonnement.

Als je op ons nieuwe systeem zit (dat weet je als je er een sms over hebt gekregen), dan houd je je bundels (dus je mobiele data en je sms’en) als je overstapt. Als je op ons oude platform zit, houd je je bundels dus ook niet.