Ben ik mijn belwaarde kwijt als ik mijn herlaadkaart omschakel naar een abonnement?

Avatar
Ilario
– Bijgewerkt

Bij het overschakelen naar een abonnement verlies je je belwaarde.
Als je dus een automatische herlading hebt ingesteld, kun je deze best stop zetten.
Dit kan via je account op onze website bij Mijn Viking -> instellingen -> instellingen betalingen.
Vervolgens kun je je huidige bundel opgebruiken en daarna je resterend belkrediet (aan 0.10€/mb en 0.10€/sms).

Daarna kun je via je account overschakelen naar een abonnement via Mijn Viking -> instellingen -> instellingen simkaart -> neem een abonnement.