Wat moet ik doen als mijn simkaart gestolen of verloren is?

Als je simkaart gestolen werd of je deze bent verloren, dan heb je op je account de mogelijkheid om de simkaart te blokkeren en een nieuwe aan te vragen. Ga daarvoor naar ‘Instellingen’ > ‘Instellingen SIM’.

Vraag je een nieuwe simkaart aan, dan wordt die gratis verstuurd met de post. Je behoudt uiteraard je telefoonnummer en je resterende belwaarde. Om ook je toestel te blokkeren hebben we wel nog extra informatie nodig: wat was het type toestel; waar ben je je toestel verloren (gemeente); wat was het tijdstip waarop je je gsm verloren hebt (dag en uur) en wat is het IMEI-nummer van het toestel? Dat laatste kun je terugvinden op de verpakking of de aankoopfactuur van je toestel.