Hoe vraag ik een nanosimkaart aan?

Ga naar je account en kies voor ‘Instellingen’ > ‘Instellingen simkaart’.
Vervolgens kies je voor een multisim (aangezien deze sim ook het nanoformaat bevat).

Je kan hier een directe link vinden naar deze pagina.

Voor deze omruiling vragen we een vergoeding van € 5 die we van je belwaarde afhouden. Zorg er dus voor dat, als je een nieuwe simkaart aanvraagt, je nog voldoende belwaarde hebt. Wanneer je de nieuwe simkaart ontvangt, moet je die nog activeren via je account (op www.mobilevikings.be/activate).

Net een nieuwe Mobile Vikings-simkaart aangevraagd? Geen probleem, we sturen standaard een multisim op. Die bevat alle formaten, dus ook een nano.