Hoe vraag ik een microsimkaart aan?

Ga naar je account en kies voor ‘Instellingen’ > 'Instellingen SIM’. Vervolgens kies je voor een multisim (aangezien deze sim ook het microsimformaat bevat).

Voor deze omruiling vragen we een vergoeding van € 5 die we van je belwaarde afhouden. Zorg er dus voor dat, als je een nieuwe simkaart aanvraagt, je nog voldoende belwaarde hebt. Wanneer je de nieuwe simkaart ontvangt, moet je die nog activeren via je account (op www.mobilevikings.be/activate).