Hoe onderteken ik digitaal mijn domiciliëringsmandaat?

Je hebt hiervoor de keuze tussen een ondertekening met je elektronisch paspoort (eID) of een ondertekening via sms. Je vindt deze opties tijdens het registreren van een Easy Payment-methode (op de pagina ‘Instellingen’ > ‘Betalingsinstellingen’).

• Om het domiciliëringsmandaat te ondertekenen met je elektronische paspoort, heb je een eID-kaartlezer nodig. Hier vind je enkele voorbeelden: http://www.cardreaders.be/en/default.htm. Vergeet wel niet om na te gaan welk besturingssysteem elk toestel ondersteunt.
  • Om het domiciliëringsmandaat te ondertekenen via sms moet je je gepersonaliseerde code versturen naar het nummer 8210. Kort hierna krijg je een bevestiging dat je mandaat naar de bank zal worden verstuurd.