Hoe herlaad ik mijn simkaart in het buitenland?

In het buitenland is het niet altijd even voor de hand liggend om te herladen zoals je dat thuis gewend bent. Je kiest het best uit één van de volgende methodes:

• Bancontact: herlaad online met je Maestro-kaart (vergeet alvast niet om je Digipass mee te nemen naar het buitenland).
  • Bancontact App: herlaad online je simkaart met het scannen van een QR-code via de Mobile Vikings-website.
  • Mastercard of Visa: herlaad online met je kredietkaart.
  • Easy Payment: herlaad online (via de website of de Viking App) met je actieve Easy Payment-methode. Je kunt ook een automatische herlaaddienst instellen. Dan moet je je nergens nog zorgen om maken.
  • Vikingpunten: ook onze alomgekende Vikingpunten zijn je redding in het buitenland. Via de website of de Viking App wissel je Vikingpunten in een paar klikken om tot een volwaardige herlading. Voordat je op vakantie vertrekt, kun je jezelf ook gewoon Vikingpunten schenken. Deze punten blijven dan op je account beschikbaar tot je ze effectief gaat omruilen.

Zoals je merkt, verlopen de meeste herladingen via het internet. Als je geen toegang meer hebt tot mobiel internet, maak je het best gebruik van de wifiverbinding van een hotel of restaurant (waarvan er ongetwijfeld wel eentje in de buurt ligt).