Wat moet ik doen als ik geen verbinding kan maken met het netwerk?

Avatar
Chris Jansen
– Bijgewerkt

Indien je een probleem hebt met je mobiele internet, ga dan naar deze pagina.

• Herstart je toestel volledig en/of haal je simkaart er even uit. Na een herstart moet je toestel telkens opnieuw verbinding maken met het netwerk.
  • Ga naar de instellingen van je toestel en selecteer manueel het netwerk van Telenet Group NV onder de noemer "Base" of "Mobile Vikings".
  • Test je simkaart even uit in een ander toestel om na te gaan of het probleem zich herhaalt. Hiermee kun je uitsluiten of het probleem gerelateerd is aan de simkaart of aan de software van je toestel.