Welke sms- en e-mailmeldingen kan ik instellen voor mijn simkaart?

Avatar
Chris Jansen
– Bijgewerkt

Via je Vikingaccount bepaal je zelf welke meldingen je ontvangt via sms en/of e-mail. Zo kun je meldingen ontvangen wanneer:

• je voordeel van gratis data bijna is opgebruikt;
  • je voordeel van gratis sms'en bijna is opgebruikt;
  • je bundel vervalt binnen de 2 dagen;
  • je belwaarde onder € 1 of € 5 zakt.

Om je meldingen te beheren ga je naar ‘Instellingen’ > ‘Meldingen’. We geven je zelf alle vrijheid om te kiezen welke meldingen je graag wilt ontvangen.

Door onverwachte technische onderbrekingen is het misschien mogelijk dat een melding te laat of helemaal niet verzonden kan worden. Daarom is het zeker aan te raden om je belwaarde ook regelmatig te controleren via je account op onze website of uiteraard de Viking App.