Waarom worden alle acties als "betalend" weergegeven als ik geen internetverbinding heb?

Als je een iPhone zonder actieve internetverbinding hebt, worden alle acties weergegeven als "betalend". De reden daarvoor is dat de Viking App de huidige status van je bundel(s) niet kan ophalen, en dus ook niet kan nagaan of je contact een Viking is of niet.
Heb je een Android-smartphone, dan wordt er niets getoond.

spring even binnen

  • Heb je een probleem met je toestel of ben je in de buurt? Onze openingsuren vind je hiernaast.

  • Adres:
  • Corda Campus,
    Kempische Steenweg 309 bus 1
    3500 Hasselt, België

  • Gedetailleerde routebeschrijving

bel ons

1976
(gratis, alleen voor Mobile Vikings simkaarten)

078 353 033
(lokaal tarief)

Openingsuren
Maandag tot vrijdag
08:30 - 12:00
12:30 - 17:00

Stel je vraag