Wat zijn Vikingpunten en hoe gebruik ik ze?

Mobile Vikings heeft een uniek systeem waarmee Vikings elkaar een herlading cadeau kunnen doen, of waarmee ze zelf een herlading kunnen verdienen. Dat gebeurt via Vikingpunten.

1 Vikingpunt komt overeen met € 1 belwaarde. Heb je bijvoorbeeld 15 Vikingpunten verzameld of gewonnen, dan kun je die omruilen voor een herlading van € 15. Je herlaadt je simkaart gratis, met andere woorden! Vikingpunten verdien je op de volgende manieren:

• Doe jezelf of een vriend Vikingpunten cadeau. Meer informatie vind je hier.
  • Overtuig een vriend om ook Viking te worden. Tijdens zijn/haar registratie kan hij/zij jouw telefoonnummer invoeren, en dat levert jou 15 Vikingpunten op na zijn/haar eerste betalende herlading.
  • Volg onze blog, Facebook- of Twitterpagina. Regelmatig lanceren onze Mobile Marketeers acties waarbij je massa's Vikingpunten kunt verdienen!
  • Koop producten via een van de Viking deals en krijg in ruil kortingen of cashbacks in de vorm van Vikingpunten.

Hoe ruil je je Vikingpunten in voor een herlading?
Log in op je account en ga naar 'Herlaad nu'. Selecteer eerst je simkaart en kies je bundel. Dan vink je “Ik wil Vikingpunten inzetten om te herladen” aan, en kies je het aantal Vikingpunten dat je wilt gebruiken. Nu is het enkel nog een kwestie van je wachtwoord invoeren om te bevestigen en klaar is kees.

Of je gebruikt de Viking App natuurlijk. Daar tap je op 'Herladen', kies je je herlaadbedrag daarna 'Vikingpunten'. Zo eenvoudig is het.