Kan ik 2 simkaarten bestellen met hetzelfde telefoonnummer?

– Bijgewerkt

Mobile Vikings biedt geen 'dual simkaarten' aan. Het is wel mogelijk om meerdere simkaarten toe te voegen aan je account. Elke simkaart wordt dan afzonderlijk beheerd en zal een eigen telefoonnummer dragen. Wil je graag enkel de mobiele data delen, dan is hotspot of tethering misschien wel de oplossing voor jou. Je kunt dan de mobiele internetverbinding van je smartphone delen met andere toestellen zoals bv. een tablet.