Hoe gebruik ik de Bancontact-app om mijn simkaart te herladen?

Heb je de Bancontact-app nog niet gedownload? Geen nood. Op de website van Bancontact vind je de nodige uitleg om van start te gaan. Zodra je de app hebt geïnstalleerd en geconfigureerd, kun je die ook gebruiken om je Mobile Vikings simkaart te herladen.

Ga naar je account en klik op de rode knop ‘Herlaad nu’. Nadat je het juiste herlaadbedrag hebt geselecteerd, kies je de methode ‘Bancontact App’. Hierna kom je op de pagina terecht waar je de QR-code vindt waarmee je de betaling afrondt. Scan de code en je bent klaar! ;-)

Ben je op zoek naar meer informatie over de precieze werking van de Bancontact app, dan kun je deze pagina raadplegen. Voor problemen tijdens de installatie van de app, helpt deze uitleg je al een eind op weg.