Hoe raadpleeg ik mijn resterende belwaarde?

– Bijgewerkt
  • Stuur een sms met de boodschap “BAL” naar 1966 : je krijgt dan een sms met je resterende belwaarde. Deze sms'en zijn gratis als je in België bent.
  • Bel naar 1966 en druk op 2: je krijgt te horen hoeveel belwaarde je nog over hebt. Ook deze oproep is gratis als je in België bent.
  • Ga naar www.mobilevikings.com. Nadat je ingelogd bent, kies je voor ‘Mijn producten’ > ‘Meer info’. Hier zie je hoeveel belwaarde, mobiele data, sms'en en gratis belminuten naar andere Belgische Mobile Vikings je nog over hebt.
  • Viking App: dankzij de Viking App heb je voortdurend een real-time overzicht van je belwaarde, verbruiksgeschiedenis, contactpersonen en nog zoveel meer.