Er werd € 0,20 aangerekend voor een sms naar een nummer beginnend met 004477. Wat is dit?

Deze sms is gekoppeld aan het gebruik van de Apple applicatie Facetime. Je iPhone zal een bericht verzenden (dat niet getoond wordt in je outbox) naar Groot-Brittannië. Daar ligt namelijk de server van Facetime. De verbinding met Facetime zal telkens in je belgeschiedenis verschijnen als een betalende sms. Je kunt Facetime activeren of deactiveren via je toestel: Startscherm > Instellingen > Telefoon > Facetime aan- en uitzetten.