Wat moet ik doen als ik geen verbinding kan maken met het mobiele internet?

Avatar
Chris Jansen
– Bijgewerkt

Niet panikeren, en je telefoon herstarten. Dat lost misschien niet alles op, maar vaak toch bijna alles. Als dat niet werkt, kijk dan na of je genoeg belwaarde of mobiele data overhebt. Dat doe je hier. Ook kan je de app raadplegen om je huidige saldo na te kijken.

Heb je nog genoeg belwaarde, kijk dan je instellingen na om te zien of ze nog kloppen. Nog niet opgelost? Contacteer dan even onze helpdesk, ze kijken het probleem dan voor je na.