Hoe kan ik herladen met de Viking App?

In iOS kun je dat doen in het scherm "Bundel": tap op de rode knop "Herladen" die je bovenaan ziet, kies je herlaadbedrag en selecteer je betalingsmethode.

In Android vind je de permanente knop "Herladen" in het menu bovenaan. Tap erop en volg dezelfde routine.

Ook in Windows Phone vind je de permanente knop "Herladen" in het menu bovenaan. Tap erop en volg dezelfde routine.