Enkele dingen zijn belangrijk:

• Om van de Deal te kunnen profiteren, ga je via onze pagina naar de pagina van de partner met de rode knop. Enkel op die manier activeer je je Viking-ID voor de partner en kan die jou identificeren als Viking. Uiteraard moet je hiervoor ingelogd zijn op je Vikingaccount.
  • Een andere optie is de Viking Deals plug-in. Die geeft je een melding als je op de website van een partner surft. Zo mis je nooit nog een Viking Deal. De plug-in download je voor Chrome en Firefox.
  • Cookies: wat kan er misgaan? Na het klikken op die rode knop, kom je terecht op de pagina van onze partner, die jou aan de hand van een cookie identificeert als Viking. Opgelet: als je daarna een ander tabblad in je huidige browser of een andere browser opent, wordt ons cookie overschreven door dat van die nieuwe website en valt logischerwijs ook je link naar Mobile Vikings weg.

Hoe kun je dan zeker zijn?

In eerste instantie is het belangrijk dat je de zogenaamde "3rd party cookies" toestaat in je browser. Zo weet onze partner dat je een Viking bent als je via onze pagina daarheen gaat. Hieronder vind je hoe je dat doet in de populairste browsers.

Internet Explorer

Google Chrome

Mozilla Firefox

Apple Safari

Daarnaast kun je best ook de "do not track"-functie van je browser uitschakelen. Die verhindert ook vaak het gebruik van cookies. Hieronder vind je hoe dat gebeurt in de populairste browsers.

Internet Explorer (alle versies)

Google Chrome

Mozilla Firefox

Apple Safari (enkel in het Engels)

Een bijkomende optie is natuurlijk dat je niet incognito (privé) surft in je browser, en geen adblocker actief hebt.

Helemaal zeker zijn?

Ga via onze pagina naar de partner, zet bij de partner alles klaar in je winkelwagentje en ga opnieuw via onze specifieke Mobile Vikings-pagina naar de partner. Daar vind je als het goed is je winkelwagentje nog gevuld en kun je onmiddellijk bestellen. Na je bestelling wordt die door de partner bevestigd, en binnen de 24u krijg je ook van Mobile Vikings een bevestiging dat er binnenkort Vikingpunten voor je klaarstaan.