Hoe werken de online Viking Deals?

TL;DR: Je shopt online bij onze Viking Deal partners en verdient een deel van je aankoop terug onder de vorm van Vikingpunten. 1 Vikingpunt = € 1 = korting op je factuur/aanrekening of herlading.

Enkele dingen zijn belangrijk:

• Op de Viking Deal pagina zie je een up-to-date overzicht van alle huidige partners. We sturen geen melding telkens er eentje bijkomt of weggaat, dus af en toe checken voor je shopt! De plug-in is ook altijd up-to-date.
  • Om van de Deal te profiteren, klik je door naar de partner via de rode knop.
    Alleen zo activeer je je Viking-ID voor de partner en kan die jou identificeren als Viking. Uiteraard moet je hiervoor ingelogd zijn op je Vikingaccount.
  • Een andere optie is de Viking Deals plug-in. Die geeft je een melding als je op de website van een partner surft. Zo mis je nooit nog een Viking Deal. De plug-in download je voor Chrome en Firefox.
  • Cookies: wat kan er misgaan? Na het klikken op die rode knop, kom je terecht op de pagina van onze partner, die jou aan de hand van een cookie identificeert als Viking.
    Opgelet: als je daarna een ander tabblad in je huidige browser of een andere browser opent, wordt ons cookie overschreven door dat van die nieuwe website en ziet de partner niet meer dat je een Viking bent. Je krijgt dan geen Vikingpunten. :(

Hoe kun je dan zeker zijn?
In eerste instantie is het belangrijk dat je de zogenaamde "3rd party cookies" toestaat in je browser. Zo weet onze partner dat je een Viking bent als je via onze pagina doorklikt. Hieronder vind je hoe je dat doet in de populairste browsers.

Internet Explorer
Google Chrome
Mozilla Firefox
Apple Safari

Daarnaast kun je best ook de "do not track"-functie van je browser uitschakelen. Die verhindert ook vaak het gebruik van cookies. Hieronder vind je hoe dat gebeurt in de populairste browsers. We kunnen niet garanderen dat de Viking Deals werken als je Safari gebruikt op iOS vanaf versie 12.2.

Internet Explorer (alle versies)
Google Chrome
Mozilla Firefox
Apple Safari (enkel in het Engels)

Een bijkomende optie is natuurlijk dat je niet incognito (privé) surft in je browser, en geen adblocker actief hebt.

Alle pech uitsluiten?
Ga via onze pagina naar de partner, zet bij de partner alles klaar in je winkelwagentje en ga opnieuw via onze specifieke Mobile Vikings-pagina naar de partner. Daar vind je als het goed is je winkelwagentje nog gevuld en kun je onmiddellijk bestellen. Na je bestelling wordt die door de partner bevestigd, en binnen de 24 uur krijg je ook van Mobile Vikings een bevestiging dat er Vikingpunten voor je klaarstaan.