Ik nam deze week een pakket en 2 dagen later was mijn bundel op. Hoe komt dat?

Wat je verbruikt, gaat van je pakket af. Wij kunnen dat helaas niet voor jou nakijken maar je kan dat wel zelf bijhouden. Dat doe je supermakkelijk met onze Viking App. Daar vind je je gedetailleerd verbruik.

Voor Android kan je ook Onavo installeren, een app die trackt waaraan je je data verbruikt. Bij Apple vind je dit in de instellingen van je iPhone.