Kan ik van een abonnement overstappen op een herlaadkaart?

TL;DR
Dat kan! Je doet dat via je accountinstellingen op de website, of in de My Viking-app.

Context
Je abonnementsbundels blijven geldig tot hun vervaldatum, daarna stap je over op je herlaadkaart. Je hebt dan geen bundel of krediet, dus je moet je herlaadkaart ook onmiddellijk herladen om belwaarde en mobiele data en sms'jes te hebben.

Let op!
- Je schakelt pas over naar een herlaadkaart wanneer je huidige bundel vervalt.
- Als je nog openstaande facturen/aanrekeningen hebt, kun je niet overschakelen. Bij ‘Mijn facturen’ of ‘Mijn aanrekeningen’ op je account kun je je saldo raadplegen.
- Je kunt maximaal twee keer per maand veranderen van formule. Bijvoorbeeld van abonnement --> herlaadkaart --> abonnement, of van herlaadkaart --> abonnement --> herlaadkaart.