Kan ik van een abonnement overstappen op een herlaadkaart?

– Bijgewerkt

TL;DR
Dat kan! Je doet dat via je instellingen

Context
Je abonnementsbundels vervallen dan meteen, dus je moet je herlaadkaart ook onmiddellijk herladen om belwaarde en mobiele data en sms'jes te hebben.

Let op!
- Zit je nog op ons oude systeem? Dan schakel je onmiddellijk over naar je herlaadkaartbundels.
- Zit je al op ons nieuwe systeem (dat weet je als je er een sms over hebt gekregen)? Dan schakel je pas op het einde van je abonnementsbundel over.
- Als je nog openstaande facturen/aanrekeningen hebt, kun je niet overschakelen. Bij ‘Mijn facturen’ of ‘Mijn aanrekeningen’ op je account kun je je saldo raadplegen.