Ik heb een ander type simkaart nodig. Wat moet ik doen?

– Bijgewerkt

Ga naar je account op onze website en kies voor ‘Instellingen’ > ‘Instellingen simkaart’. Hier kun je aangeven waarom je een nieuwe simkaart nodig hebt. Vervolgens kies je voor een multisim (aangezien deze sim ook het nanoformaat bevat).

Je kunt hier een directe link vinden naar deze pagina.

Voor deze omruiling vragen we een vergoeding van € 5 die we verrekenen bij je volgende factuur of aanrekening.

Net een Mobile Vikings-simkaart aangevraagd? Geen probleem, we sturen standaard een multisim op. Die bevat alle formaten, dus ook een nano.