Ik heb een ander type simkaart nodig. Wat moet ik doen?

Herlaadkaart
Abonnement
Ga naar de instellingen van je simkaart. Hier kun je aangeven waarom je een nieuwe simkaart nodig hebt. Vervolgens kies je voor een multisim, aangezien deze sim ook het nanoformaat bevat. Voor deze omruiling vragen we een vergoeding van € 5. Die kost gaat van je belwaarde af.

Net een Mobile Vikings-simkaart aangevraagd? Geen probleem, we sturen standaard een multisim op. Die bevat alle formaten, dus ook een nano. We ondersteunen op dit moment de eSIM technologie niet.
Ga naar de instellingen van je simkaart. Hier kun je aangeven waarom je een nieuwe simkaart nodig hebt. Vervolgens kies je voor een multisim, aangezien deze sim ook het nanoformaat bevat. Voor deze omruiling vragen we een vergoeding van € 5. Die kost verschijnt op je volgende factuur.

Net een Mobile Vikings-simkaart aangevraagd? Geen probleem, we sturen standaard een multisim op. Die bevat alle formaten, dus ook een nano. We ondersteunen op dit moment de eSIM technologie niet.