Ik heb nog belminuten, sms’en of mobiele data over in mijn bundel. Kan ik die meenemen naar de volgende maand?

Heb je een abonnement afgesloten na 14/9/2016, en voor 10/7/2017, dan geldt het onderstaande.

De belminuten, sms’en en mobiele data van je bundel zijn 1 maand geldig. Enkel je overgebleven belminuten kun je recuperen, die worden namelijk bij het begin van de volgende maand automatisch omgezet in extra data. Je krijgt per ongebruikte belminuut 5 extra megabyte.

De rest kun je dus niet overzetten naar de volgende maand. Je betaalt maandelijks voor een nieuwe bundel met belminuten, sms’en en mobiele data.

Als je een nieuw abonnement hebt afgesloten nà 10/7/2017, of je hebt je oude abonnement gewijzigd na die datum, dan worden je ongebruikte belminuten niet automatisch omgezet in mobiele data.

Die data van je abonnement vind je terug onderaan deze pagina in My Viking (Geschiedenis van je simkaart).