Ik heb nog belminuten, sms’en of mobiele data over in mijn bundel. Kan ik die meenemen naar de volgende maand?

De belminuten, sms’en en mobiele data van je bundel zijn 1 maand geldig. Enkel je overgebleven belminuten kun je recuperen, die worden namelijk bij het begin van de volgende maand automatisch omgezet in extra data. Je krijgt per ongebruikte belminuut 5 extra megabyte.

De rest kun je dus niet overzetten naar de volgende maand. Je betaalt maandelijks voor een nieuwe bundel met belminuten, sms’en en mobiele data.