Hoe pas ik het tariefplan van mijn Mobile Vikings abonnement aan?

Via je Mobile Vikings account beheer je je simkaart, en dus ook je abonnement. Zowel veranderen van tariefplan, als switchen tussen een abonnement en een herlaadkaart is mogelijk. Klik hiervoor op ‘Mijn Viking’ → ‘Instellingen’ → ‘Instellingen simkaart’ → ‘Abonnementstype’. Maak je keuze, bevestig met je wachtwoord en klaar is kees!