Hoe pas ik het tariefplan van mijn Mobile Vikings abonnement aan?

Avatar
Timothy
– Bijgewerkt

Via je Mobile Vikings account beheer je je simkaart, en dus ook je abonnement. Zowel veranderen van tariefplan, als switchen tussen een abonnement en een herlaadkaart is mogelijk. In je Mobile Vikings-account wissel je makkelijk van tarief bij de instellingen van je simkaart. Je krijgt bij bevestiging meteen die nieuwe bundel en behoudt bovendien de bundels die je nog had.. Maak je keuze, bevestig met je wachtwoord en klaar is kees!