Ik heb een nieuwe kredietkaart/bankrekeningnummer. Hoe pas ik mijn betalingsmethode aan?

Je moet eerst een nieuwe betalingsmethode aanmaken. Dit doe je in je Mobile Vikings account.

Kies hier nadat je bent ingelogd voor 'account'. Daarna 'betaalmethodes'. Klik hier op de rode knop 'Een nieuwe betalingsmethode toevoegen' om de nieuwe betaalmethode aan te maken. Klik daarna naast je simkaart op 'wijzigen' om de betaalmethode aan je simkaart te koppelen. Je zult dan ook zien dat het rode kruisje naast je telefoonnummer verandert in het symbool van de gekozen betaalmethode.

Daarna kun je de oude betaalmethode verwijderen.

Doe dit liever te vroeg dan te laat! De goedkeuring van je nieuwe mandaat door je bank kan namelijk tot 10 werkdagen duren.