Mijn kredietkaart is vervallen/vervangen. Hoe pas ik mijn Easy Payment aan?

Het is niet mogelijk je huidige kredietkaart te wijzigen. Je dient dus een nieuwe Easy Payment-methode aan te maken. Dit doe je via ‘Mijn Viking’ → ‘Instellingen’ → ‘Instellingen betalingen’--> ‘Voeg een methode toe’. Nadien kun je de oude methode verwijderen.

Tip: doe dit liever te vroeg, dan te laat! De goedkeuring van je nieuwe mandaat door je bank kan namelijk tot 10 werkdagen duren.