In sommige Europese landen heb ik geen verbinding met het internet. Hoe komt dit?

Waarschijnlijk ben je verbonden met een lokale provider die geen dataverbinding toelaat. Dit los je op door handmatig een ander netwerk te kiezen en je toestel te herstarten.

Je instellingen moeten natuurlijk juist zijn. Check onze instelgidsen!

Settings ok, ander netwerk geprobeerd, en toch nog geen internet? Pas dan een bestaand toegangspunt aan, of maak een nieuw toegangspunt met deze instellingen:

• apn: internet.proximus.be
  • MCC: 206
  • MNC: 01

*Dit kan niet in een iPhone

Daarna nog een laatste keer herstarten, en het zou moeten werken! Als dat niet zo is, stuur ons een bericht of bel gratis naar 1976.

Ben je op reis in een land dat geen deel uitmaakt van de EU, Noorwegen, Liechtenstein of Ijsland? In dat geval kun je geen data gebruiken buiten de EU, om onverwacht hoge kosten te vermijden. Dit kunnen we niet opnieuw voor je activeren. Om toch mobiel te surfen buiten de EU raden we je aan om zoveel mogelijk wifi te zoeken, of om een lokale simkaart te gebruiken. Meestal vind je die al op de luchthaven.