Hoe kan ik de SMS uitschakelen die ik krijg als ik roam?

Als je naar het buitenland gaat, krijg je automatisch een sms om je te informeren over de roamingtarieven. Je kunt er zelf voor kiezen om die te krijgen of niet, en dat doe je zo:

Als je niet langer een sms wilt krijgen wanneer je roamt, stuur je gratis "ROAMING SMS STOP" naar 19005.

Als je daarna opnieuw een sms wilt krijgen wanneer je roamt, stuur je gratis "ROAMING SMS OK" naar 19005.