Wat gebeurt er in de Focus-bundels met mijn herlading via sms?

Wanneer je herlaadt via sms, wordt automatisch je laatste actieve bundel herladen. Als je dus wilt kiezen voor een Focus-bundel meer data, dan moet je dat eerst aanpassen in je instellingen. Als je dat doet, gaat je volgende herlading automatisch die Focus-bundel herladen.

spring even binnen

  • Heb je een probleem met je toestel of ben je in de buurt? Onze openingsuren vind je hiernaast.

  • Adres:
  • Corda Campus,
    Kempische Steenweg 309 bus 1
    3500 Hasselt, België

  • Gedetailleerde routebeschrijving

bel ons

1976
(gratis, alleen voor Mobile Vikings simkaarten)

078 353 033
(lokaal tarief)

Openingsuren
Maandag tot vrijdag
08:30 - 12:00
12:30 - 17:00

Stel je vraag