Wat gebeurt er in de Focus-bundels met mijn automatische herlading?

Het komt erop neer dat je automatische herlading in dezelfde vorm als vandaag zal blijven bestaan. Elke volgende automatische herlading zal voortaan gebaseerd zijn op je laatste Focus-bundel. Met andere woorden, kies je vanaf vandaag voor bijvoorbeeld de Focus-bundel met meer data, dan zal die voortaan elke maand opnieuw herladen worden. Uiteraard tot je eventueel naar een andere bundel overschakelt. Dan ga je daarmee verder. Dit geldt ook als je via de Viking App herlaadt.

Waar kun je dit aanpassen? In je account op de website vind je dit op de herlaadpagina, en in de Instellingen van je simkaart.