Kan ik mijn Mobile Vikings-simkaart gebruiken voor mijn laptop?

TL;DR
Dat kan.

Context
Hiervoor heb je een USB-modem (of dongle) nodig. Zelf raden we de USB-modems aan die verkrijgbaar zijn in de winkels van BASE/Telenet. Daarop staat de software Mobile Partner die het mogelijk maakt om de USB-modem te gebruiken met alle simkaarten, dus ook de simkaarten van Mobile Vikings. Je kunt ook USB-modems van andere merken gebruiken. Zorg er wel altijd voor dat de modem simlockvrij is en dat de juiste software (bv. Mobile Partner) erop geïnstalleerd is.