Hoe kan ik vrienden overtuigen om ook Mobile Viking te worden en zo gratis Vikingpunten verdienen?

Vrienden aan boord brengen van de Mobile Vikings Drakkar, is synoniem voor verdienen van gratis Vikingpunten. Hoe? Voor elke Viking die jij aanbrengt, krijg je 15 Vikingpunten. Die worden automatisch ingezet als korting op je volgende factuur/aanrekening.

Nood aan inspiratie of dat tikkeltje extra overtuigingskracht? Dan komt Mobile Vikings natuurlijk ‘to the rescue’. Ga naar 'Mijn producten' > 'Verdien gratis Vikingpunten' en creëer je gepersonaliseerde Vikingsite. Via een link op deze site kunnen je vrienden dan een simkaart aanvragen. Als beloning ontvang jij na hun eerste betalende herlading 15 Vikingpunten. Nice, niet? ;-) Die persoonlijke Vikingsite deel je op verschillende manieren met je vrienden:

• E-mail je vrienden: laat zien hoeveel Vikingspirit je hebt en stuur je vrienden een gepersonaliseerde e-mail met een link naar je Vikingsite. Klikken ze op je link en registreren ze een simkaart, dan krijg jij als beloning 15 Vikingpunten na hun eerste betalende herlading.
  • Banner: heb je een website of blog? Kies dan je eigen banner met daarin een link naar je persoonlijke Vikingsite. Een fancy banner zorgt voor veel visibiliteit en verhoogt dus de kans dat iemand op je link klikt.
  • Facebook- en Twitter-omslagfoto: laat je vrienden zien dat je een trotse Viking bent en deel een Viking-omslagfoto op je Facebookpagina of Twitterprofiel. Via een url op de omslagfoto kunnen je Vikingvrienden je Vikingsite bezoeken en zich registreren.
  • Social media share-knoppen: deel je persoonlijke Vikingsite met je vrienden via Facebook, Twitter of Google+.
  • Facebook calculator tool: bevestig je login via Facebook en selecteer een van je Facebookvrienden. Dan berekenen wij hoeveel data, belminuten en sms'en hij/zij gratis kan gebruiken als al zijn/haar vrienden ook Viking zouden zijn. Deel deze boodschap met je vriend(in) zodat hij/zij perfect op de hoogte is van alle voordelen die je hebt als Viking. Is je vriend(in) helemaal overtuigd? Dan moet hij/zij via de link in de Facebookboodschap enkel nog een simkaart registreren.