Hoe vraag ik een standaardsimkaart aan?

Ga naar je account en kies voor ‘Instellingen’ > ‘Instellingen SIM'. Vervolgens kies je voor een multisim (aangezien deze sim ook het standaardformaat bevat).

Voor deze omruiling vragen we een vergoeding van € 5 die je terugvindt op je volgende factuur of aanrekening als je een abonnement hebt. Bij een herlaadkaart trekken we de € 5 van je belkrediet af. Zorg er dus voor dat, als je een nieuwe simkaart aanvraagt, je nog voldoende belwaarde hebt. Wanneer je de nieuwe simkaart ontvangt, moet je die nog activeren via je account (opwww.mobilevikings.be/activate).

Je kunt daarnaast ook gebruikmaken van een simkaartadapter. Hiermee pas je makkelijk het formaat van je huidige simkaart aan. Je vindt zo’n adapter in de meeste winkels waar smartphones worden verkocht.