Een multisimkaart is een drie-in-één kaart die je kunt gebruiken in elk type smartphone of tablet. Geen gedoe meer met knippen en plakken om je simkaart in je toestel te laten passen! De multisimkaart bestaat uit drie stukken (van groot naar klein): een standaardsimkaart, een microsimkaart en een nanosimkaart.  Het kleinere kaartje duw je gewoon uit het grotere formaat.

Zit je met een te kleine simkaart, dan schaf je het best een simkaartadapter aan. Je vindt dit in de meeste winkels waar elektronica wordt verkocht. Plaats je micro- of nanosimkaart in deze adapter en je kunt weer aan de slag zonder dat je op een nieuwe simkaart moet wachten.