Hoe verloopt een nummeroverdracht?

1) Ga naar onze startpagina en kies voor ‘Word Viking’ in het linkermenu.

2) Kies de eerste optie “Ik wil mijn huidige gsm-nummer behouden” en klik op ‘volgende’ onderaan de pagina (je nummer overdragen is trouwens helemaal gratis).

3) Maak een nieuwe account aan of ga verder met je bestaande Mobile Vikings account.

4) Kies je multisimkaart. Die bevat alle formaten en past in elk toestel.

5) Vul je detailgegevens in en klik op ‘volgende’.

6) Is je registratie voltooid, dan ontvang je van ons een e-mail om je aanvraag te bevestigen.

7) Je gloednieuwe simkaart wordt via de post verzonden (binnen 5 werkdagen kun je die in je brievenbus verwachten).

8) Zodra je in het trotse bezit bent van je Mobile Vikings simkaart, surf je naarhttp://www.mobilevikings.be/start. Volg daar de stappen en verstuur daarna de activatie-sms.

9) Nadat we je activatie-sms hebben ontvangen, start de nummeroverdracht.

10) Binnen enkele uren, tot een maximum van 3 werkdagen, is de nummeroverdracht voltooid.

Tijdens de nummeroverdracht blijft je nummer actief op het netwerk van je huidige provider. Na het verzenden van de activatie-sms hou je onze simkaart dus best bij de hand. Zodra het signaal van je huidige simkaart is weggevallen, plaats je je Mobile Vikings simkaart in je toestel.