Hoe vraag ik een simkaart aan met een nieuw telefoonnummer?

Klik op ‘Word Viking’ en vink de tweede optie aan ‘Ik wil een nieuw nummer’. Log in op je Vikingaccount of maak een nieuwe account aan, en geef dan je adresgegevens op. Nadat de registratie is afgerond, krijg je een e-mail om de bestelling te bevestigen. Voor deze simkaart vragen we een activatiekost van € 15. Dit dekt de kosten voor de simkaart, en het nieuwe nummer. Dit bedrag wordt niet omgezet in belwaarde (herlaadkaart) of een eerste maandbundel (abonnement).