Wat moet ik doen als ik de activatie-sms niet kan sturen?

– Bijgewerkt

Eerst dubbelcheck je best of je de juiste code hebt gebruikt, of je de “aanhalingstekens” hebt weggelaten, en of er een spatie staat achter “MV ”. Kun je de sms nog steeds niet sturen (of ben je je huidige simkaart verloren), dan kun je op de activatiepagina een document voor nummeroverdracht downloaden. Dat doe je door met de rode knop te controleren of je activatie-sms goed verstuurd werd. Dan wordt het document ook beschikbaar. Stuur dit document gehandtekend naar ons terug (op info@mobilevikings.com of via de post) en we zetten alle zeilen bij om je nummeroverdracht manueel te starten.