Hoe voeg ik een extra simkaart toe aan mijn account?

Je kunt natuurlijk ook een bijkomende simkaart aanvragen onder je bestaande account. Je logt gewoon in en klikt dan op ‘Mijn producten’. Op deze pagina vind je een link ‘Voeg nieuwe simkaart toe’. Hierna volg je de registratie voor de nieuwe simkaart. Je kunt op deze manier trouwens ook meerdere simkaarten beheren onder één account.

spring even binnen

  • Heb je een probleem met je toestel of ben je in de buurt? Onze openingsuren vind je hiernaast.

  • Adres:
  • Corda Campus,
    Kempische Steenweg 309 bus 1
    3500 Hasselt, België

  • Gedetailleerde routebeschrijving

bel ons

1976
(gratis, alleen voor Mobile Vikings simkaarten)

078 353 033
(lokaal tarief)

Openingsuren
Maandag tot vrijdag
08:30 - 12:00
12:30 - 17:00

Stel je vraag