Kan ik mijn data-only simkaart omruilen voor een standaard simkaart (bellen, sms'en en internet) of vice versa?

Avatar
Roxanne
– Bijgewerkt

Dat is helaas niet mogelijk. In dit geval heb je een ander type simkaart nodig. Om een nieuwe simkaart te bestellen, ga je naar je account en kies je voor 'Mijn producten'. Daarna klik je op de link 'Nieuwe simkaart toevoegen'. Op deze pagina kun je dan een gloednieuwe simkaart bestellen van een ander type – hetzij enkel voor mobiel internet (data-only), hetzij om te internetten, bellen en sms'en (gewone simkaart).