Wat kan ik doen als mijn domiciliëring is geblokkeerd?

Een van de laatste herladingen die je hebt gedaan via sms of automatisch via domiciliëring werd geweigerd door je bank. Om privacyredenen mag je bank ons de reden van deze weigering niet meegeven. Je kunt daarom best zelf even contact opnemen met je bank om na te gaan waarom de betaling werd geweigerd. Een veelvoorkomende reden is dat er op het moment dat de betaling aangevraagd werd bij je bank, niet voldoende krediet op de rekening stond.
Probeer eerst te herladen via een van de andere betaalmogelijkheiden op de website. Mocht alles terug in orde zijn, dan mag je ons dit gewoon even laten weten per e-mail en wij activeren de sms- en/of automatische herlaaddienst opnieuw.