Wat is Bitcoin en hoe kan ik ermee herladen?

Bitcoin biedt je de mogelijkheid om via een elektronische en wereldwijd aanvaarde munt betalingen uit te voeren. Bitcoin gebruikt peer-to-peer-technologie waardoor er zonder een centrale instantie of bank kan worden gewerkt. Dankzij het Bitcoin-systeem worden online betalingen gemakkelijker en veiliger. Wil je weten hoe je Bitcoins kunt verdienen en uitgeven, kijk dan zeker even opweusecoins.com.

Heb je Bitcoins op zak, dan kun je die gebruiken om je simkaart te herladen of om cadeaus te kopen bij Mobile Vikings. Kies voor de knop 'Herlaad nu' en selecteer 'Bitcoin' als betalingsmethodes. Je wordt dan doorverwezen naar het betaalplatform BitPay. Hier bevestig je je transactie via de QR-code of je klikt op de knop 'Betalen met Bitcoin'. Enkele minuten later is de transactie verwerkt en je simkaart herladen.

Hou er rekening mee dat de waarde van een Bitcoin voortdurend schommelt. Hierdoor zal ook de aankoopprijs van een herlading uitgedrukt in Bitcoins (BTC) variëren, afhankelijk van de marktsituatie.