Hoe onderteken ik digitaal mijn domiciliëringsmandaat?

Je kunt je mandaat ondertekenen via sms tijdens het registreren van een Easy Payment-methode (op de pagina ‘Instellingen’ > ‘Betalingsinstellingen’).

• Om het domiciliëringsmandaat te ondertekenen via sms moet je je gepersonaliseerde code versturen naar het nummer 8989. Kort hierna krijg je een bevestiging dat je mandaat naar de bank zal worden verstuurd.