Hoe schenk ik mijn Vikingpunten aan een andere Viking?

Veel Vikingpunten in je scheepsruim? Help dan een andere Viking uit de nood dankzij een extra functionaliteit in de Viking App. Hoe ga je te werk?

1. Gebruik de officiële Viking App op je smartphone.
  2. Ga naar je contacten in de Viking App en selecteer de Viking die je punten wilt schenken. Druk dan op de rode knop ‘Deel Vikingpunten’.
  3. Kies hoeveel Vikingpunten je wilt schenken, bevestig de overdracht met je wachtwoord en… tadaaaaa! De Vikingpunten worden automatisch overgezet van de ene account naar de andere.