Ik heb € 0,00 belwaarde over. Kan ik nog steeds gebruikmaken van de gratis voordelen van mijn bundel?

Je moet steeds over belwaarde beschikken om te kunnen profiteren van de gratis sms’en, data en het Vikingvoordeel naar andere Belgische Mobile Vikings. € 0,01 is al voldoende, dus vergeet niet om dat kleine beetje belwaarde te bewaren als je hiervan optimaal wilt genieten.