Er werd € 0,20 aangerekend voor een sms naar een nummer beginnend met 004477. Wat is dit?

Avatar
Roxanne
– Bijgewerkt

Deze sms is gekoppeld aan het gebruik van de Apple applicatie Facetime. Je iPhone zal een bericht verzenden (dat niet getoond wordt in je outbox) naar Groot-Brittannië. Daar ligt namelijk de server van Facetime. De verbinding met Facetime zal telkens in je belgeschiedenis verschijnen als een betalende sms. Je kunt Facetime activeren of deactiveren via je toestel: Startscherm > Instellingen > Telefoon > Facetime aan- en uitzetten.