Er werd € 0,07 aangerekend voor een sms naar een nummer beginnend met 004477. Wat is dit?

TL;DR
Deze sms is gekoppeld aan het gebruik van de Apple-applicatie Facetime of iMessage. Dit zou gratis moeten zijn, dus bel hiervoor gratis de helpdesk op het nummer 1976 of stuur ons een bericht.

Meer info
Je iPhone zal een bericht verzenden (dat niet getoond wordt in je outbox) naar Groot-Brittannië. Daar liggen namelijk de servers van Apple. De verbinding met Facetime of iMessage zal telkens in je belgeschiedenis verschijnen als een betalende sms. Je kunt Facetime of iMessage activeren of deactiveren via je toestel: Startscherm > Instellingen > Telefoon > Facetime of iMessage aan- en uitzetten.